Over schoonheidssalon Carine

studio zicht naar deur

Opgelet! Er kan enkel geboekt worden voor medische pedicure voorlopig …… tot we terug open mogen

Hier wordt u op een rustige en ongedwongen manier verzorgd. Een klassieke gelaatsverzorging, massages, manicure, pedicure… alles gebeurt zeer professioneel met zeer hoogwaardige Β producten van “Jean D’ Arcel”.

Bezoek nu ook onze webshop om uw verzorgingsproducten aan te kopen.

Ik werk alleen, en enkel op afspraak. Specifieke dagen en uren vindt u onderaan rechts de home-pagina.

Daar iedere klant graag van zijn behandeling geniet in volle rust, neem ik tijdens de behandeling geen telefoon aan. Maar spreek gerust je naam en telefoonnummer in en ik bel je zo spoedig mogelijk terug.

Neem rustig de tijd om deze website te bekijken. Hebt u vragen of wenst u een afspraak te maken, contacteer mij via het contactformulier.

Vriendelijk vraag ik u bij verhindering uw afspraak minstens 24 uur op voorhand te annuleren.

Ik doe er alles aan om u aan uw afspraak te herinneren. Dit kan met een sms of e-mail.

Bedankt voor uw begrip!

Carine