Ontspannende Massages

Massage

Lichaamsmassages

Regelmatig een ontspanningsmassage verbetert de algemene gezondheid en vitaliteit. Massages ontspannen de spieren, bevorderen een gezonde bloedsomloop, de doorstroom van energie en tevens wordt het lymfestelsel gestimuleerd zodat afvalstoffen makkelijker uit het lichaam afgevoerd kunnen worden. Massages brengen een gevoel van rust en beïnvloeden het lichaam. Het zenuwstelsel en het hormonaal systeem worden in balans gebracht waardoor organen beter kunnen functioneren. Blokkades in de vorm van lichamelijke plaatselijke spanningen worden makkelijker losgelaten.

Zweedse massage
De Zweedse massage is in het westen wel de bekendste massagevorm.. Niet alleen de oppervlakkige huid wordt behandeld, ook de gewrichten worden gemasseerd. Ook daardoor kan de bloedsomloop worden gestimuleerd, ontspanning worden teweeggebracht en bewegingen vergroot. 
Zweedse massage (ca 30min)€30
Rug-, schouder- en nekmassage
Dagelijkse zorgen en stress eisen hun tol, dit voel je het eerst in de nek en schouders. Deze raken gespannen, spieren blokkeren,  een stramme nek, constante vermoeidheid,… Bij deze massage van ongeveer 30 minuten richten we ons op de rug, nek en schouders waarbij al deze kwaaltjes aangepakt worden.
Rug-, schouder- en nekmassage (ca 30min)€30
ontspannende voetmassage (20min) €20
ontspannende gelaatsmassage (30min) €30
Babymassage (30min)€20

Hot Stone Massage

Bestaat uit warme basalt stenen die op het lichaam gelegd worden, en waarmee  zacht gemasseerd wordt, meestal langs de ruggengraat, in de nek, in de handen, op de borst en buik en ja zelfs tussen de tenen. Een heerlijk gevoel voor alle kou kleumen…..

Werkingen en effecten

Zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting, stimuleert de orgaanfuncties en activeert het zelf herstellend vermogen van het lichaam.

Deze therapie is aan te raden bij:

  • Acute en chronische spierproblemen
  • Elk gevoel van onevenwichtigheid in je lichaam
  • Spier- gewricht- en /of zenuwpijnen
  • Rug en /of nekpijn
  • Hoofdpijn
  • Slechte doorbloeding
  • Luchtwegaandoeningen
  • Burn-out
  • Algehele vermoeidheid
Hot stone rug en nek massage (ca 45 min)€40

Stempelmassage

Een massage met warme tot hete kruidenbuiltjes die bestaan uit zowel reinigende, activerende als ontspannende kruiden met een krachtige en helende werking.

Een massage om u vrij te maken van stress en dagelijkse spanningen.

Ik werk met zout- en lavendelstempels

stempel massage rug/nek  (ca 45 min) €40
lesbienne baise avec le cameraman.www.baseofporn.com fudendo gostoso o cleysson.
opoptube.com